کد خبر : 6479
تاریخ انتشار : دوشنبه 14 مارس 2022 - 17:34

تودیع معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای بدون حضور رسانه ها و مسئولان استانی برگزار شد / جانی پور در جلسه ریاست جمهوری از اعتبارات استان دفاع می کند ، تودیع و معارفه مدیرکل راهداری در یاسوج برگزار می شود !؟

تودیع معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای بدون حضور رسانه ها و مسئولان استانی برگزار شد. بعد از کش و قوس های فراوان بالاخره عابد محمدی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد با حکم داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل و

تودیع معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای بدون حضور رسانه ها و مسئولان استانی برگزار شد.

بعد از کش و قوس های فراوان بالاخره عابد محمدی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد با حکم داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور به سمت مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.

 

به گزارش چرام آنلاین،  ظهر امروز با حضور خداداد مقبلی معاون ساخت و توسعه راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری آیین تودیع و معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

در این تودیع و معارفه نه فرصت دادند جانی پور سرپرست راهداری استان که طبق شنیده ها برای پیگیری پروژه ها به تهران سفر کرده بود حضور پیدا کند و نه هیچکدام از مسئولان استانی از جمله از استانداری کسی در جلسه حضور نداشت.

طبق شنیده ها علی خوان پایه فرماندار اسبق گچساران و مدیرکل اسبق راهداری استان که از نیروهای نزدیک به غلام رضا تاجگردون نماینده سابق گچساران و باشت می باشد بعنوان نماینده و معتمد عابد محمدی مدیرکل جدید راهداری استان سخنرانی کرد.

نکته جالب این تغییر و تودیع معارفه جایی هست که دکتر جانی پور سرپرست راهداری استان با ارسال متن و تصویری نشان داد و گفت  من در جلسه ریاست جمهوری با حضور دکتر مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور، استاندار ، معاون عمرانی و مدیران کل هستم و خبری از این اخبار ندارم .

 

باید دید پشت پرده این انتصاب سازمان راهداری به چه شکلی است و آیا مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد در جریان این تودیع و معارفه بودند که جانی پور در تهران در جلسه از اعتبارات استان دفاع می کرده و در یاسوج جلسه تودیع و معارفه اش برگزار می شود.

با توجه به اهمیت جایگاه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای انتظار می رفت یکی از معاونین یا مدیران کل استانداری و رسانه ها در این تودیع معارفه دعوت می شدند.

تصویر حضور دکتر جانی پور سرپرست راهداری استان در جلسه ریاست جمهوری

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Bonus Pendaftaran Binance یکشنبه , 18 می 2025 - 0:38

I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.