ظهر امروزصورت گرفت؛
صعود گروه کوهنوردی یاران کوهستان چرام به خائیز+تصاویر
به گزارش محسن تباری خبرنگار چرام آنلاین؛ کوهنوردی از ورزش های مفرح و پرطرفدار است که این روزها گروه های کوهنوردی به مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کنند . گروه کوهنوردی یاران کوهستان شهرستان چرام به سرپرستی سیاوش احمدی، از آنجایی که طبق معمول و روال همیشگی در طول هفته دو روز
به گزارش محسن تباری خبرنگار چرام آنلاین؛ کوهنوردی از ورزش های مفرح و پرطرفدار است که این روزها گروه های کوهنوردی به مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کنند .
گروه کوهنوردی یاران کوهستان شهرستان چرام به سرپرستی سیاوش احمدی، از آنجایی که طبق معمول و روال همیشگی در طول هفته دو روز را اختصاص داده اند به کوهنوردی، لذا این بار هم با عزمی راسخ به تعداد ۴۸نفر درتاریخ ۲۹/۱۱/۱۴۰۰ راس ساعت ۶:۳۰ دقیقه صبح، با کوله باری از عشق و امید راهی کوه خائیز شدند و در این راستا پس از صرف صبحانه و کمی استراحت در بین مسیر، پیمایش خویش را ادامه داده و موفق شدند قبل از ظهر به قله کوه خائیز صعود کنند.
که با گرفتن عکس و فیلم بر روی قله مذکور در مسیر برگشت به زیارت امامزادگان رفته و بعد از زیارت و به جا آوردن فریضه ظهر و عصر و صرف ناهار و استراحت، راهی محل سکونت خویش شدند و سرانجام راس ساعت ۵:۳۰ دقیقه در کمال صحت و سلامت به منزل رسیدند.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 5 انتشار یافته : ۰