انتقاد شدیدسرمایه گذارچرامی:منافع برخیها اجازه نمیدهد این طرح به سرانجام برسد و در این زمینه اقدام به مانع تراشی میکنند/شهرستان کهگیلویه و چرام تولید کننده اصلی گندم استان هست ولی دخالت و ممانعت کسانی که منافع اقتصادی خود را با نهایی شدن این دو طرح در خطر میبینند اجازه نداده است در این دو شهرستان کارخانه آرد و سیلو ساخته شود
با وجود وعده و وعیدهای بسیار و شعار در حوزه تولید و ارائه آمارهای آن چنانی توسط مدیران مبنی بر حمایت و هم چنین رفع موانع تولید و تشکیل کارگروههای مختلف و آنلاین در طول ۲۴ ساعت شبانه روز اما کماکان شاهد بی توجهی به بخش تولید و طرحهای تولیدی در سطح استان هستیم.
به گزارش پایگاه خبری چرام آنلاین ؛با وجود وعده و وعیدهای بسیار و شعار در حوزه تولید و ارائه آمارهای آن چنانی توسط مدیران مبنی بر حمایت و هم چنین رفع موانع تولید و تشکیل کارگروههای مختلف و آنلاین در طول ۲۴ ساعت شبانه روز اما کماکان شاهد بی توجهی به بخش تولید و طرحهای تولیدی در سطح استان هستیم. این بی توجهی و عدم مدیریت صحیح سبب بلاتکلیفی و بی انگیزگی در میان سرمایه گذاران بخش خصوصی استان شده است. بسیاری از سرمایه گذاران استان کهگیلویه و بویراحمد با وجود هزینههای بسیار و تأمین منابع مورد نیاز مالی از طریق فروش سرمایه و دارایی شخصی خود اما در پیچ و خم اداری گرفتار و هیچ نهادی پاسخگوی آنها نیست. یکی از این طرحها که بنا به گفته سرمایه گذار آن سالهاست مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته است دو طرح سیلوی ذخیره سازی گندم و کارخانه تولید آرد در شهرک صنعتی بردیان شهرستان چرام است.
سید جواد حیدری سرمایه گذار دو پروژه سیلوی ذخیره سازی گندم و کارخانه تولید آرد در شهرک صنعتی بردیان در گفت و گو باخبرنگاران با گلایه از این بی توجهیها، گفت: با توجه به شرایط کشاورزی در دو شهرستان چرام و کهگیلویه و نیاز کشاورزی منطقه به سیلوی ذخیره سازی و هم چنین کارخانه آرد دو طرح ساخت سیلوی ذخیره سازی و کارخانه آرد را پیشنهاد دادم که در ابتدا مورد استقبال مسئولان قرار گرفت و وعدههای حمایت و همراهی زیادی داده شد که ما هم با انگیزهی بالا کار را با هزینه شخصی شروع کردیم و طبق برآوردهای کارشناسی کار ۳۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و طبق قانون و وعدههایی که در ابتدا داده شده بود باید بعد از این مرحله حمایت و تسهیلات لازم برای ادامه پروژه اختصاص داده میشد که متاسفانه تاکنون هیچ کمک و حمایتی نشده است.
وی با انتقاد از بی توجهی ادارات و عدم پاسخگویی مناسب مدیران افزود: متاسفانه اراده لازم برای حمایت از تولید در ادارات و دستگاههای دولتی وجود ندارد. مدام صحبت از تشکیل کارگروههای مربوطه برای تجمیع و تسریع در انجام کارهای بخش تولید میشود ولی در عمل هیچ هماهنگی در میان دستگاههای عضو وجود ندارد و هر کدام از آنها همچون یک جزیره مستقل عمل میکنند و ناهماهنگی در میان آنها موج می زند که در این میان دود این ناهماهنگی و عدم حمایت تنها به چشم سرمایه گذار و اقتصاد استان خواهد رفت.
حیدری با تقدیر از حمایتهای معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: آقای صمیمی دوست تنها مدیری بوده است که در طول این مدت پیگیری داشتهاند ولی با وجود حمایتهای وی و تاکیداتی که داشتهاند بانکها و سایر دستگاهها همکاری نمیکنند و حتی در یک مورد در کار گروهی که در چرام تشکیل شده بود در جلسه با یکی از بانکها جهت مساعدت تماس گرفته شد اما یک ساعت از جلسه نگذشته بود که همان بانک چک بنده را فرم زد.
حیدری به طرح پیشنهادی خود و آغاز به کار ساخت پروژه اشاره کرد و بیان داشت: سال ۹۴ طرح ساخت سیلو و کارخانه آرد را ارائه دادم که بعد از موافقت با آن اقدام به خرید ۱۷ هزار متر مربع زمین در شهرک صنعتی بردیان شهرستان چرام نمودم و همان گونه که عرض کردم کار تا کنون ۳۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که تاکنون بابت آن بیش از ۵۰ میلیارد ریال هزینه کردهام و کل هزینه صورت گرفته نیز از جیب شخصی بوده است که البته بیش از این نه توان مالی دارم و نه هم امکان رها کردن پروژه وجود دارد. با پیش بینیهایی که هست اگر این طرح به سرانجام برسد حدود ۷۰ نفر اشتغال زایی مستقیم خواهد داشت و نکته مهمتر اینکه سالانه برای انتقال گندم از کهگیلویه و چرام به سیلوی های شهرهای مجاور چندین میلیارد تومان فقط کرایه پرداخت میشود که با بهره برداری از طرح ذکر شده از چنین هزینههای اضافی جلوگیری میشد.
وی مانع اصلی پیشرفت و عدم حمایتهای دولتی از طرح خود را اعمال نفوذ برخی افراد ذینفعی دانست که ذخیره سازی و حفظ گندم کهگیلویه و چرام در منطقه را به زیان خود میدانند و اظهار داشت: منافع برخیها اجازه نمیدهد این طرح به سرانجام برسد و در این زمینه اقدام به مانع تراشی میکنند. این در حالی است که شهرستان کهگیلویه و چرام تولید کننده اصلی گندم استان هستند ولی دخالت و ممانعت کسانی که منافع اقتصادی خود را با نهایی شدن این دو طرح در خطر میبینند اجازه نداده است در این دو شهرستان کارخانه آرد و سیلو ساخته شود.
سرمایه گذار دو پروژه سیلوی ذخیره سازی گندم و کارخانه تولید آرد در شهرک صنعتی بردیان در پایان بیان داشت: تا کنون بارها به مجموعه استانداری و همچنین سایر دستگاهها همچون جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت به عنوان مراجع صادر کننده مجوز ساخت مراجع کردام و هر بار تنها با وعده مواجه شدم و در حال حاضر نیز با وجود این هزینه زیاد کار متوقف شده است. انتظار آن بود در سالی که بنا به فرموده مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید نامگذاری شده بود و حمایت از تولید گران مورد تاکید است تدبیر جدی اندیشیده میشد نه اینکه در رسانهها شاهد شعار و حمایت آن چنانی از تولیدگران باشیم، اما در عمل وضعیت تولید و حمایت از تولید دچار چنین مشکلاتی باشد که ادامه این بی توجهیها راهی جز مراجعه به مراجع قانونی و پیگیری قضایی حقوق و مطالبات را برای بنده باقی نمیگذارد.
گفتنی است سید جواد حیدری از تولیدکنندگان موفق استان کهگیلویه و بویراحمد است که دو طرح تولید پوشال کولر ساورز و تولید بذر حیدری متعلق به وی در حال فعالیت و تولید هستند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰