کد خبر : 16220
تاریخ انتشار : جمعه 21 آگوست 2026 - 14:46

امام جمعه سرفاریاب: مسجد باید پایگاه فرهنگی، تربیتی و اجتماعی مردم باشد/صنعت دفاعی؛ نماد خودباوری و اقتدار ملی

چرام آنلاین: حجت‌الاسلام زارعی‌پور، امام جمعه سرفاریاب، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر تقوای الهی، ولایت اهل‌بیت(ع) را پناهگاه مؤمنان در برابر وسوسه‌های شیطانی و مشکلات زندگی دانست و گفت: انسان با تمسک به سیره اهل‌بیت(ع) می‌تواند از تاریکی‌های غفلت و هواهای نفسانی عبور کند. به گزارش چرام آنلاین، امام جمعه سرفاریاب

چرام آنلاین:

حجت‌الاسلام زارعی‌پور، امام جمعه سرفاریاب، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر تقوای الهی، ولایت اهل‌بیت(ع) را پناهگاه مؤمنان در برابر وسوسه‌های شیطانی و مشکلات زندگی دانست و گفت: انسان با تمسک به سیره اهل‌بیت(ع) می‌تواند از تاریکی‌های غفلت و هواهای نفسانی عبور کند.

به گزارش چرام آنلاین، امام جمعه سرفاریاب با تسلیت ایام شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، اظهار کرد: اهل‌بیت(ع) پناهگاه امنی هستند که اعتقاد و تمسک به آنان، انسان را از وسوسه‌های شیطانی، هواهای نفسانی و دلبستگی‌های فریبنده دنیا نجات می‌دهد.

وی با اشاره به روایت «کلمه لا اله الا الله حصنی…» افزود: ولایت اهل‌بیت(ع) دژی مستحکم است و در شرایطی که دشمنان فشارها و ستم‌های مختلفی بر جامعه اسلامی وارد می‌کنند، تمسک به امام زمان(عج) و حرکت در مسیر سیره و خواسته‌های آن حضرت، راه عبور از این طوفان‌هاست.

مسجد؛ پایگاه اجتماعی و فرهنگی مردم

حجت‌الاسلام زارعی‌پور در ادامه با اشاره به فرارسیدن روز جهانی مسجد، مسجد را نهادی الهی و مردمی دانست و گفت: ساخت، نگهداری، رونق و اداره مسجد باید با مشارکت مؤمنان همان منطقه انجام شود.

وی هیئت‌امنا را عصاره نخبگان و منتخبان نمازگزاران محلی عنوان کرد و افزود: مشارکت واقعی مردم می‌تواند از تبدیل شدن مسجد به نهادی صرفاً اداری و دولتی جلوگیری کند و الگویی موفق برای مدیریت مردمی و مشارکتی در عرصه‌های اجتماعی باشد.

امام جمعه سرفاریاب تأکید کرد: مسجد در فرهنگ اهل‌بیت(ع) تنها محل اقامه نماز نیست، بلکه یک نهاد زنده، اثرگذار و پایگاه فرهنگی، تربیتی و اجتماعی مؤمنان است و با هماهنگی هیئت‌امنا، شورای فرهنگی و امام جماعت می‌تواند به نهادی پویا و کارآمد تبدیل شود.

صنعت دفاعی؛ نماد خودباوری و اقتدار ملی

خطیب جمعه سرفاریاب همچنین با گرامیداشت روز صنعت دفاعی، این صنعت را نماد خودباوری و خوداتکایی کشور دانست و اظهار داشت: اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی حاصل پیوند رهبری، نخبگان، نیروهای مسلح، دانشمندان و مشارکت مردم است.

وی بر ضرورت ادامه مسیر بومی‌سازی فناوری‌ها و تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت دفاعی تأکید کرد و گفت: روز صنعت دفاعی تنها بزرگداشت یک صنعت نظامی نیست، بلکه تجلیل از خودباوری ایرانی، نخبگان، شهدا و خانواده‌های آنان و ملتی است که امنیت و استقلال خود را بر توان داخلی استوار کرده است.

دولت موفق باید امید و اعتماد مردم را تقویت کند

حجت‌الاسلام زارعی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت هفته دولت و تقدیر از تلاش‌های دولت‌مردان، مردمی بودن، توجه به توان داخلی، تعامل عزتمندانه در سیاست خارجی، اجرای طرح‌های بزرگ و تقویت امید و اعتماد عمومی را از ویژگی‌های دولت موفق برشمرد.

وی گفت: ناسپاسی‌ها و زخم‌زبان‌ها نباید مانع تلاش شبانه‌روزی مسئولان شود و مسئولان باید در کنار فعالیت‌های اجرایی، منش اخلاقی، ذکر و دعا را نیز مورد توجه قرار دهند.

امام جمعه سرفاریاب در پایان با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به مشکلات اقتصادی مردم تصریح کرد: افتتاح و کلنگ‌زنی طرح‌ها اقداماتی ارزشمند است، اما مهم‌ترین وظیفه امروز دولت‌مردان، رسیدگی به معیشت مردم و تلاش برای جلوگیری از گرانی است؛ چراکه مردم با وجود سختی‌ها همچنان پای کار انقلاب و دفاع از ولایت ایستاده‌اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.