کد خبر : 12744
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 7 ژانویه 2025 - 21:59

درخواست مردم شهرستان لنده ازمسئولان؛

محسن زارعی

تیم فوتبال نفت لنده درلیگ کشوری چشم انتظارمساعدت شماست

استاندار محترم ، نماینده مردم کهگیلویه بزرگ ،مدیر کل ورزش وجوانان ، تیم فوتبال نفت شهرستان لنده در لیگ کشور چشم انتظار مساعدت شماست

استاندار محترم ، نماینده مردم کهگیلویه بزرگ ،مدیر کل ورزش وجوانان ، تیم فوتبال نفت شهرستان لنده در لیگ کشور چشم انتظار مساعدت شماست.

به گزارش چرام آنلاین؛«فوتبال یکی از محبوب‌ترین ورزش‌های دنیاست که طرفداران و حامیانی جدی وبی شماری در اقصا نقاط دنیا دارد. علاوه‌ بر این ورزش ابعاد اقتصادی، بین‌المللی، اجتماعی و فرهنگی وسیعی دارد،ورزش از ‌آن جا که با فرهنگ رابطه ی مستقیم و مستمر داشته است و پدیده یی تربیتی و فرهنگی محسوب می شود، خود موجب رشد فرهنگی و اجتماعی و پدید آمدن عقاید و ارزش های متعالی خواهد شد و تاثیر فراوان آن قابل چشم پوشی نیست. به طور کلی ورزش می تواند انتقال فرهنگ و ارزش ها را در جامعه فراهم سازد.

وفوتبال به عنوان ورزشی جهانی و فراگیر نقش برجسته یی در ایجاد همبستگی، استحکام اجتماعی، ایجاد شادی و نشاط اجتماعی، همدلی و افزایش روحیه کار جمعی در جامعه دارد با این مقدمه عنوان می کنیم در حالی که متولیان فرهنگی ، اجتماعی کشور واستان میلیاد ها تومان هزینه را جذب می کنند تا بتوانند جامعه را در شرایط سالم ، فعال وپویا نگهدارند شاهد هستیم که شور ونشاط یک مسابقه فوتبال در شهر لنده نزدیک به ۵ هزار نفر را به استادیوم می کشاند جدا از خالی کردن هیجانات ایجاد شور ونشاط اجتماعی در فضای ورزشی تا چند روز بعد از هر مسابقه بحث آن نقل محافل و گردهمایی ها است مسئولین ، متولیان استان کهگیلویه وبویراحمد.

این روزها در شمال باختری استان کهگیلویه وبویراحمد شهرستان لنده معروف از قدیمی ترین شهرهای استان ومعروف به شهر اولین ها تیم فوتبال باشگاه نفت این شهر برای اولین بار در لیگ چهار کشور حضور یافته وهمه نگاه ها رو به خود جلب کرده از آنجایی که این تیم دیر بسته شد اما به لطف مربی فهیم وبازیکنان پر تلاشش با گذشت زمان بازی به بازی بهتر و خود را بالا کشیدن تا جایی که امروز همه حریفان روی این تیم حساب ویژه بازکردند ودر هفته گذشته موفق شدند تیم تا دندان مسلح نفت اهواز استان فوتبال خیز خوزستان را شکست دهند ووضعیت خود را در جدول مسابقات سروسامان دهند و این روزها در هرکوی وبزمی سخن از نفت شهرستان لنده ورد زبان ها است و آیا این خود گواه واضع بر شور ونشاط جامعه است آیا باید این شور نشاط خاموش شود یا تشویق شوند متاسفانه همانطور که میدانیم در استان کهگیلویه وبویراحمد و شهرستان کهگیلویه مشکلی که این روزها گریبان تیم ها را می گیرد واز هم می پاشد بحث اسپانسر و بحث هزینه های تیم داری است وبا توجه به اینکه اکثر تیم های استان بخصوص تیم های لیگ های کشور باید هزینه های خرج نمایند که از توان شخص خارج وازانجایی که اکثر تیم های استان به صورت شخصی اداره می شوند شاهد بودیم وهستیم هزینه های کمر شکن تیم داری ایاب وذهاب ووو باعث فروپاشی وناکامی گردید و تیم های بودند با همه موفقیتی که داشتند در ادامه مسیر لقای کار را به عطایش بخشیدن وخاموش شدند نماینده محترم شهرستان کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی جناب حجت الاسلام حاج آقا موحد ، استاندارمحترم جناب دکتر رحمانی ، فرماندار محترم مهندس تقوی ، مدیر کل ورزش وجوانان استان جناب حاج دهقان.

رهبر معظم انقلاب مدظله العالی فرمودند هرچه می توانید برای ورزش هزینه کنید من این را اسراف نمی دانم ، ما مسئولین وبازیکنان تیم فوتبال نفت لنده دست کمک ومساعدت به سوی شما دراز می کنیم تا در مسیری که گام نهادیم با روحیه وانگیزه بیشتر در جهت موفقیت استان درجهت ایجاد شور ونشاط اجتماعی پرثمر تر حرکت نمایم کمک ومساعدت شمادبزرگواران متولیان استانی می تواند شور ونشاط ورزش را در اجتماع پر رنگترنماید لطفا فوتبال نفت لنده را دریابید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.