کد خبر : 12719
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 ژانویه 2025 - 13:10

وقتی بین هنرمندان تبعیض قائل میشود/درویشی غریبانه راهی دیار ابدی شد

درویشی، درویشانه به خاک سپرده شده در حالی که هنرمند بوده و نوای دلنشین و مداحی های غمناکش به یادگار ماند ولی آیا اگر نسبتی با یکی از مسئولان  داشت مراسمش نیز این چنین غریبانه بود!؟ 

چرام آنلاین؛

میرعلی مؤمن درویشی مداح معروف و پیرغلام شهرستان کهگیلویه غریبانه راهی دیار ابدی شد. 

آواز غم‌انگیز این مداح انقلابی با ساز نی در مراسمات و هیأت‌های عزاداری به یادگار مانده است. 

مراسم تشییع و تدفین این هنرمند فولکور غریبانه و بدون حتی نمایش بک عکس برگزار شد. 

درویشی، درویشانه به خاک سپرده شده در حالی که هنرمند بوده و نوای دلنشین و مداحی های غمناکش به یادگار ماند ولی آیا اگر نسبتی با یکی از مسئولان  داشت مراسمش نیز این چنین غریبانه بود!؟ 

تلخی ماجرا این جا است که برای یادمان نامش هزینه حداقلی هم نشد و گویا فقر دامان هنر را هم گرفت و ذلیلش کرد! 

اگر چه حضور مردم پررنگ بود اما رسانه های شهرستان جز همان انتشار خبر درگذشت و پیام تسلیت مسئولان حضور نداشتند. 

نکته جالب اینجا بود که هزینه مراسم را برخی هنرمندان پرداخت کرده یا تجهیزات فنی، صوتی و تصویری رایگان به مراسم بردند تا حداقل بخشی از مشکل حل شود. 

تنها مدیر حاضر در مراسم عبودی مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بود. /منبع؛صبح خرد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.